Hygien.

Det är något som alla pratar om. Hör det nästan jämt. För mig är det väldigt viktig att vara "fräch", jag duschar varje till varannan dag, tvättar håret var tredje dag (minst), tar bort skiten under naglarna. Ja, listen kan göras lång. Jag förstår inte hur folk kan somna när de är svettiga i en renbäddad säng. Även om jag var döds trött skulle jag aldrig klara det. Äcklad? Maybe. Men för mig är det som sagt viktigt. Särskillt för de som bla är i stall ofta (som jag då). Hur man än försöker kan man inte vara ifrån djuren (särskillt jag då) även om man är där när man är vanligt klädd Jag kan inte låta bli att borsta och pyssla, hjälpa nybörjarna på lördagar. det räcker med att man sitter i klubbrummet och så har man doften i skor, kläder och hår! Det äckligaste som finns är ju skolduscharna, håller ni inte med? men har man haft gympa och är svettig så skiter jag verkligen i vilket. Jag sprutar hellre på mig lite extra deo ( ja, jag har sån man sprutar och inte rullar ) eller parfym.
hellre att man stinker liiite för mycket parfym än att man stinker svett, right?
Och sen det men långa naglar; HUR STÅR NI UT?! Själv klarar jag det inte. Okej, jag har inte korta naglar men heller inte jättelånga. De är sådär "lagom", men ändå blir de skitiga stup i kvarten, och om mina blir det, hur blir era då? Måste ni inte sitta med en nagelfil ständigt? Varför inte bara klippa/fila dem? Eller måla dem, kanske i svart så att det åtminstone inte syns menar jag. Sen till tandborsten och tänder. Då jag ger min tanke direkt till rökare, gula, slitna, skitiga, äcklig andederäkt. Jag bytar min tandborste en gång i månaden, jag kan inte sova utan att ha borstat tänderna. Om jag ska kunna klara det måste jag vara enormt trött eller t.o.m full antar jag. För mig är tandtråd ett måste. Kalla mig pedant, men så är det bara. Jag är pedant med renlighet, sen tror jag också att man mår bättre av att vara ren. Klart att det kan vara skönt att skita ner sig, och jag är inte rädd för att bli skitig eller så- men den är nog ändå skönare att vara ren. Om jag har bytat lakan i sängen kan jag inte bara lägga mig i sängen skitig, jag blir äcklad rent ut sagt. Eller om jag ska ta på mig så går det heller inte. Bara funkar inte för mig. Okej om det är stallkläder, de tvättar man ju inte efter varje gång i stallet eftersom att ridbyxorna har någon sorts mocka i röven, då är det okej. Men vardagliga kläder eller fin kläder; NO WAY IN HELL!
Ni kanske minns det jag visade er om ansiktkrämerna? Det är viktigt för mig att se fräsch ut också. Och fett hår, skitiga kläder ser ju inte jättekul ut, right? Sen detta om kläder, själv kan jag inte ha en tröja mer än en gång sen måste den tvättas eller vädras. Byxor kan jag ha på mig två dagar i rad sen ska se i tvätten. men ja, så är bara jag.. Någon som känner samma? Och om ni kanske inte tycker om att duscha så ofta, eller pilla bort skiten under naglarna osv-tänk på att det är mycket trevligare för alla andra! :)



Tjejer, jag kan tipsa er om denna parfymen! Den må va dyr, men den är värld det. Jag använder den varje dag och den är en klar favorit! :) Luktar väldigt sött.
Nu ska jag gå och borsta tänderna och ta på mig lite kläder innan jag sticker över och våldgästar Michelle. (Ja, våldgästar, men hon vet att jag ska komma så ;)).



Can't waiiiit!

Fy faaaskiiiiken vad jag längtar!♥
5 mars 2010. ÅH!<3



Ska nog övernatta utanför, vad gör man inte för dem?! annars sticker jag väl dit runt kl 5/6 på morgonen :)
Jag ska ha en bra plats! (Helst framför Tomi (aaa)).

Även ni icke TH fans, lyssna på denna akustiska versionen av Automatic riktigt grym. Älskar den!

http://www.rollingstone.com/videos/player/30604306

Riktigt stor det måste vara att få vara med på Rolling Stone.


Nigahiga The Ninja Glare.

Sämsta låten eller.. :P?

 

 

Den är så dålig att den är bra! Hahaha. Philippa brukade gå momkring och sjunga den i skolkorridorerna. Hoppas hon har slutat med det ;).


HAHAHAHA.

Juste nu kollar jag på detta. Wtf..?

 

http://tv8.se


vad säger ni..?



Idag tänker jag inte göra ett SKIT!

Hej alla :) Ska ni göra något idag?
INTE jag ;) sov till halv 12 pga av att pappa ringde och väckte mig.. Eller jo, nu när jag ändå tänker efter så finns det nog grejer jag måste fixa med iallafall;



Juste, måste kolla lite på Ikea och räkna ut och skriva ner allt jag behöver. Jag ska göra om mitt rum heeelt!


Dagen i dåliga mobilbilder! :)

Okej, dagen började med att jag gick upp 08.45 för att beställa biljetter till TH's konsert i GBG den 5 Mars, gissa om lyckan är stoooor! Har väntat i två år nu, och äntligen är det dags för mig med!<3 kan knappt förstå det själv, haha.

Men där var dagen inte slut, nejnej :) Nu kommer det flera bilder! Åkte in till stan för att luncha lite med bästajuggevän♥


Wayne's Coffee- Italiens pasta sallad, riktigt god!
Try it out om du inte har det ;)


SKOOOOR!<3

 

Miss Cooling, herself ;)

Sen blev det massoe med andra bilder, då bästavän älskar att ta bilder. (Hoppas du får din systen kamera i julklapp, gumman! fan vad vi kommer bli trötta på ditt fotande då ;)<3)Men de får ni inte se förrens de är redigerade ;D Nu ska jag ta och hoppa i mina stall kläder & mysa framför tvn en stund. Sen blir det av till stallet! Vi hörs senare :)


:/

Förlåt, jag vet att jag verkligen varit skitkass på att skriva i bloggen de senaste dagarna, men jag har haft fullt upp.
iallafall idag ska jag och några kompisar sticka in till stan och jag ska vara hos Anna om ungefär en halvimma så jag måste fixa mig. Jag har inte sovit ut såhär länge på ett bra tag. fyfasiken vad skönt det var. Ni har inte glömt att ställa om klockorna ;)?




Hejdå =)

Now, I'm out! Eller snart iallafall, ska bara samla ihop gänget innan vi går för att möta Fanny&Ilona ^^
(gänget = ja, mandy & Anna.  Vi är ett litet gäng, men ändå ett gäng. Haha ;)).
Hinner inte skriva mera nu, hejdå♥

 


Jag, Ilona & Mandy för ett tag sen :)<3


Are you down?



Just nu sitter jag och lyssnar på TH's nya låtar-de som inte kom med på de albumen som släpptes i Europa utan bara i Amerika, så vill man ha de låtarna på Humanoid får man åka till Amerika och de har jag inte planerat så youtube får väl gå :).
Mami & papi fixar mat just nu men helt ärligt kan jag inte känna någon doft, jag har precis tagit på mig min parfym som är jättestark och jag råkade ta liiiiite för mycket. Men det går nog snart bort :), jag vill ju inte stinka massa parfym när jag sticker ut ikväll, hehe. Lite räcker för mig, tur att den luktar så gott! Annars hade jag ju nog inte köpt den och då hade den verkligen inte varit min favorit, hehe ;)♥.
jag kan avslöja att den heter ; Nini Ricci! det är det röda äpplet för er som är insatta :).
Hehe. Hehehehehehehe. Och lite mer; Hehehehe. En gång till; HEHEHEHE!

Nej jag ska sluta ;))
Jag sticker ut ganska tidigt som jag brukar, alltså vid sju snåret sen om blogg.se inte trögar dig mer än vanligt så bloggar jag när jag kommer hem!
Bloggar även innan jag sticker-håll koll ;D.


Skolan :)

Just nu sitter jag i skolan och ska prata med min lärare, då jag skulle skicka ett brav till henne på engelska så lyckades jag klicka bort det -.-' Smidigt va? Så nu måste jag ta det muntilgt. FAN.


Just one question. =)

Hur äter ni er frukost? Och vad äter ni?
Eller ni kanske inte äter alls?
Själv äter jag helst min i sängen framför TV'n, oftast två mackor med osh och ett glas saft/mjölk/o'boy! =)

 




Night.

Godkväll :) Har precis ätit kvällsmat , en sak ni måste smaka (om ni inte gjort det) är tzatsiki med pommes :'o .
Så gott! hehe, men ja, som ni vet är jag ju galen i tzatsiki. Men det är verkligen sjuuukt gott♥
I helgen tänkte jag ta och verkligen storstäda mitt rum, ta ut allt jag inte vill ha längre !
Får fota mina vänner också, och köpa ramar så jag kan rama in både vännerna & TH planscherna *stavning?*.
Men massor med saker ska ututut! Så det blir massor med jobbjobbjobb! Ska bli ruggigt skönt iallafall :)
nu ska jag gå och smälta maten och läsa lite franska framför TV'n, antar att det kommer bli mer TV tittande än pluggande men vafan, det är snart LOV!



Jag & Ilona på entré! <3



Gårdagens shopping!

Det är så svårt att ta sig ur den varma sköna, mjuka sängen när det är så mörkt och kallt ute. Tycker ni inte?
Nu är jag iallafall uppe, och det tog mig 45 min hehe. Det var tänkt att jag skulle visa er vad jag köpte redan igår, men jag kunde inte ens logga in på blogg.se! Det börjar ju bli lite störigt att det ska vara så segt.. jaja, nu ska jag visa då ;)



Fyfasiken va dyrt det var, och mitt barnbidrag rök men det var värt det för jag behöver de sakerna :)
Så tycker jag att man ska prioritera-det är inte för dyrt om man behöver det.
Agree?

♥Jeans thights-Only

♥BH & trosor-H&M, Gina

♥Mascara (rea 30 kr, så jag slog till ;))- H&M

♥Vita converse!- Scorett (y)

Nu ska jag ta och fixa mig, så hörs vi ikväll. Ni vet Torsdagar-den stressiga dagen :/<3




TH LIVE I SVERIGE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Asså, shit. Jag är så LYCKLIG! De ska spela live i Sverige, efter nästan 2 års väntan :').
Måste ringa syster och bror, förstås ;).
De ska spela i både GBG & Sthlm, ska försöka gå på båda ! Då kanske vi ses där ? Någon?
Är helt chockad, hihi. men jag ska försöka låta er slippa höra om det eftersom att jag inte tror att ni är så intresserade,.. men om ni är det kan ni läsa om det på Elinas blogg;
http://kaulitzandthegs.blogg.se/
Där skriver hon om allt som rör bandet!

Just nu står jag och lagar mat, lite kyckling filé och nudlar, jag har precis varit och shoppat lite på BC. Nya converse everybody! Vita, såklart ;)
Resten kan jag visa er sedan. Nu måste jag fortsätta laga mat annars bränns den ju vid-och det vill jag inte äta (vidbränd mat då, vill säga) hehe.





Wake up with some music.




 


Jag behöver det, det, det, det och det, det, det och det.

Just så känns det!

Jag har dragit en slutsats, jag kommer bli FATTIG!
jag måste ha ett par converse, bara måste.. men jag kan ju vänta till Jul, det kan jag. Men nu är det så att,, jag INTE vill det.
Skjortan ska jag nog också skippa. Jaja, jag ska ändå ut imorgon efter skolan och då får jag väl se vad jag hittar.. Det är så mycket jag vill ha. Så mycket jag behöver framför allt.

Underkläder

Skor

Tröjor (basic ni vet).

och conversen kostar en del.. Men jag kan ju kanske köpa det nästa månad?
Att vara miljonär skulle verkligen sitta nu.

"Al I wanna do is *bangbang* and *klirr* and take your money".


Kan inte sluta lyssna ! ^^



Tycker att den är så skön! =)


Jag har bestämt mig! :D

Iadg, om några timmar får jag mitt barnbidrag *hurraaaaay*
Och då tänkte jag investera i detta bla.! :)
(om det passar mig då, såklart, tänkte på skjortan :P)




CONVERSE I MITT HJÄRTA! :)
Vet inte hur länge jag har velat ha ett par i vitt ^^
Sen finns det ett linne på New Yorker som också skulle sitta väääldigt fint, hehe. Får väl se om jag har råd helt enkelt!

 


Kvällen,

Hejhej, jag vet- dålig update idag.. men lovar det bli myyycket bättre imorgon =)
iallafall så hinner jag inte skriva så mycket då jag verkligen måste plugga.. men här kommer bilderna på mig & finaste hästen (min sköthäst Majeur; uttalas Majör);

Hahaha- jag fick inte vara med på bild längre!♥



Det finns måånga fler men det var de bästa :)
Nu ska jag sätta mig och plugga lite, ha en bra kväll♥

 


Good Morning Monday!

Har ni sovit gott?
Det har faktsikt jag! (: Är utvilad och glad, men kommer antagligen bli rätt seg när jag kommer till skolan hehe.
Just nu lyssnar jag på musik, dansar runt och fixar mig samtidigt ^^
Om ungefär.. 20 minuter ska jag möta Michelle och mandy så jag får fortsätta fixa mig om jag ska hinna bli klar!
Ha en bra dag <3




Mitt huvud såg helt knäppt ut så ja, det rök!
Bilden är tagen i Berlin :)


seeeeegt.

Blogg.se är verkligen sega nu, ellet så är det min cp dator.
Iallafall så har jag inte bloggat under dagen, jag har inte haft tid.
men jag kan ju ta tillfället i akt och berätta vad jag gjort nu! :D
Hrm, jo!
jag var och såg när Mandy spelade bandy match med Anna, där träffade vi Niklas, Sara och co :)
Åkarp förlorade, buhuhu. Bättre lycka nästa gång tjajor!
Killarna hade match efteråt, men hann inte se dem spela, bara uppvärmningen för sen skulle jag på bio med masi&papsi!
Eftersom att vi aldrig gör något tillsammans så får man väl ta tillfället i akt som sagt (:

Brukar ni göra saker med era föräldrar?

Nu ska jag plugga och lyssna på musik. Och drömma lite hehe.


Världens lyckligaste.

Här ser ni världens lyckligaste människa.

 

Godnatt, nu ska jag gå och dö av lycka.

 


Nu sticker jag :)




Haha, gud. Ser ut som jag posar för nått dyrt märke eller nått :P
Men det var första gången jag provade att fota med självutlösare och jag har liiite brottom! Kan jag skulle på det? hihi.
ha en trevlig kväll! Jag håller tummarna för Egoina än!


BFMV

Jag har en blandad musik smak beroende på vilket humör jag är på!
jag lyssnar på allt från Reggae, hardcore, rock, pop, ballader osv.
Vad lyssnar ni på?




Blog Awards idag

Vem hejar ni på?
Själv vill jag att Foki eller Egoina ska kamma hem pris :).
Särskillt Egoina, tycker hon är så ball!
+ så kommer hon ju från skåne ;)


For Today!

Godmorgon allesammans!
Äntligen Lördag, visst är det skönt?
Länge sedan jag verkligen sov ut ordentligt, kanske tillochmed tar en nap i eftermiddag?
Gårkvällen var riktigt kul! Can't wait until' next Friday ;)



Riktigt fin bild med mig i mitten.. Host.. hehe.
Eftersom att vi inte tog kameran med blev det ett par dåliga mob. foton, men de är så dåliga så jag skiter i att lägga ut dem ;).
Idag tänkte jag mest slappa och plugga.. Kanske utgång ikväll?
Vad ska ni göra idag?


Out.

Hejsan, efter några timmars med sömn så känner jag mig på mycket bättre humör ;)
Okej- TH och detta hjälpte ganska mycket med;

 



Nu ska jag fixa mig och sedan möta upp Mandy. Vi hörs ikväll! :)


Det är skumt

Okej detta är riktigt skumt. MDet är omöjligt att få mig att bli glad om jag är på dåligt humör- det är iallafall svårt. 
Well- det tog mindre än en halv sekund att bli glad med Toms rap-moves ( som man glott på mer än 10000000 gånger ). Hur fan gör han?




He makes me happy- and I don't even know the guy.


Alla har dåliga dagar

och just idag var det min tur! Ska försöka bli på bättre humör till ikväll, kolla på tv och surfa lite- förhoppningsvis känns det bättre då. Kan bero på att jag inte sovit ordentligt på några månader.
Hrm.. jaja. vi hörs innan jag sticker ut och kanske innan dess? ;)


Fredag

Okej, är det bara jag eller har just denna veckan gått omöjligt ännu fortare än de andra?
Skön som fan är det iallafall =) Jag råkade snooza liiite för länge idag igen (-.-') men det är så himla svårt att gå ur sängen när det är så mörkt och kallt ute- jag vill inte lämna min varma sköna säng! men ja- You gotta do what you gotta do. NU ska jga skynda mig in i badrummet innan mamma tar över det, hehe. Vi hörs sen!♥
Väldigt färgglada jag idag! Måste köpa lite mer colourful kläder, det är svårt när det finns så mycket snygga svarta kläder!




Just vad jag är sugen på nu

Ett stort glas med Coca!

 


eller varför inte två stora?
Ser bilden inte underbart god ut?♥
Ge mig! .__.

Vad är ni sugna på? :)


Godkväll

Godkväll alla, ska försöka bli klar med mitt föredrag- eller förberedelserna då. Är lite nervis, hatar att stå och prata inför klassen och alla glor på en. Ishbläfy, men det gå säkert bra jag menar jag ska ju prata om TH ;D
Tänkte mest bara bli klar med det ikväll, titta lite på TV och gå igenom franskan.. Pust, snart är det helg! (: Och imorgon blir det ju ut med vännerna♥



Jag är ytterst tacksam över att jag inte slängde denna jacka. Jag frysit ihjäl utan den i stallet, hehe.


snart så sticker jag! (=

Ska snart iväg till stallet som vanligt, men har ni märkt något? Jo jag hinner ju B L O G G A idag! =))
Sista lektionen var inställd så jag larvade mest runt i skolan med Fanny och Mandy, hihi. Ikväll blir det väl lite plugg men sen ska jag uuut! Förhoppningsvis iallafall, får se vad jag hinner med.

Perfekt! Hittade en gammal dunjacka som jag inte använt på ett tag- den kan jag ju ha när jag cyklar till stallet, det är ju sviiiiinkallt ;).
Sure, den är vit men hellre att den används än bara står oanvänd och är i vägen.
En sak är säker- den kommer inte vara vit mycket länge till haha! Nu tänkte jag ta och slappa de sista minutrerna innan jag måste sticka till stallet. Vi hörs väl ikväll♥

 


FÖRSENAD!

Har lite brottom nu, jag snoozade anningen för länge. Vi hörs ikväll!♥

Jag bara älskar denna låten, har ingen aning om varför- jag är ju mer hardcore typen. men jaja!




Nytt från Cocoos!

Som ni vet sammaretar jag med Cocoo.se, och nu har det kommit massor med nytt!
Jag älskar armband, man kan aldrig ha för många ;) Här är några av mina favoriter!

 

Klicka er in på www.cocoo.se och hitta era egna favoriter! Nu måste jag sova dock, klockan är ganska mycket för min del, hehe. Godnatt♥

 


Brev-växling.

Fick precis hem ett brev från mitt fadderbarn. helt galet. Hon är bara åtta och kan redan skriva långa brev! Det kallar jag respekt. Så jag tänkte försöka skriva tillbaka till henne, måste dock skriva på engelska och det blir ju lite svårare att få ihop det då. Hennes brev blir ju översatt av någon som jobbar där (som skriver väldigt klyddigt, hehe) till eneglska. Fick precis reda på att det är dääärfööör man lär sig engelska! Hihi, nej jag skoja bara :p .
Jag känner mig helt fantasilös, vad ska jag skriva?! Hon skrev ju en hel a-4 sida ( GALET! BARA 8 ÅR JU! Fett impad.) och jag vill inte vara sämre..


 


maria's going brunett?



okkej, det synd verkligen inte på bilden. Men det är flera som börjar påpeka att jag börja få mörkare hårfärg. Kanske blir brunett snart? We'll see ^^


Snaaaart klar!

Snart klar! Börjar se fördelen i att börja med läxorna direkt efter skolan ;)



Bara detta kvar, men ja.. Jag kan näästan franskan. Okkej, ni ska inte behöva utstå mitt läxprat; återkommer snart med annat ;)


PS. NI SOM SKA VÄLJA ATT LÄSA EN BOK I ENGELSKAN, VÄLJ FFS INTE PRIDE AND PREJUDICE!


Livet leker!

*NOT* Jag hatar det ordet (alltså *not*), alla springer ju runt & säger *not* & *lol*, men jag ska nog inte säga något, jag säger *ofta* hela tiden ;). Hoppas verkligen inte att det kommer bli värre än vad det är i 8, vi har läxor varje vecka.  Nästan iallafall.. Vet inte riktigt vad som kommer hända mer under dagen än det vanliga, men på Fredag ska jag iallafall till entré och käka samt se på bio (: Kanske kanske kaaanske kan fjäska till mig en ny vinerjacka av mami? Det är svin kallt att gå runt i skinnjacka även fast det är riktigt snyggs så håller den inte i längden. Men jag har ju länge spanat efter en röd lång jacka (neej, ingen så kallad fjortis jacka), så jag kanske hittar någon? Hade ingenting att göra sista lektionen och vi satt i datorsalen så jag passade på att kolla vad det blir för väder de kommande dagarna (man får ju inte gå in på andra sidor-då blir man avstängd! .__.) och det ska tydligen komma lite snö under fredagen = KALLT! Haha. Är ju inte speciellt van vid att det snöar då vi brukar ha ganska soligt och varmt för att vara höst. Visst det blir tråkigt i längden, det ska ju vara kallt på vinterhalv året! ;)

Älskar den röda jackan vid sidan om den svarta, speciellt!<3 Vilken tycker ni är snyggast?


Hej Underbara Onsdag!<3

Hej Underbara Onsdag! Jag behövde verkligen sovmorgon, känner mig utvilad som jag inte gjort på ett tag. Tummen upp på det! *Tummen upp*.
När jag vaknar på morgonen är det första jag gör är att make some breakfast- utan den fungerer jag inte normalt, hehe.
Jag sätter mig i sängen, slår på TV'n och äter, sedan sätter jag på Humanoid och fixar mig. det är det bästa sättet att få igång mig på morgonen. Hur gör ni för att vakna?
Ops, klockan rusar iväg nu. Måste skynda mig till skolan men vi hörs i eftermiddag! Ska bara iväg efter skolan och handla en Frida tidning (TH är ju med i den ;)).


Lite mer än ett bad.

Kunde inte hålla mig ifrån frestelsen att hoppa i det varma badet, så det blev ett bad för mig ikväll igen ^^ Älskar att bada när det är så kallt ute, det är så härligt att ligga ner i det varma vattnet. Men nu börjar det bli störigt, jag somnade till i vattnet tre gånger! Tre! Tur att jag har sovmorgon imorgon.. ska gå och lägga mig extra tidigt med. Nu ska jag iallafall gå ut till mamma i vardagsrummet och be henne förhöra mig på NO läxan. Är det inte prov är det förhör. När sak 8;an sluta?


Myskläder på, så det är bara att hoppa i bingen efter att mamsen förhört mig, pluggat lite till och kollat TV.



Fotbad, sedan homewoork!

Hejsan och förlåt! NU har jag inte bloggat på nästan exakt 12 timmar, men jag har haft utvecklingsamtal (.___.) och sen när jag väl kom hem blev det till att fixa lite mat. Jag har varit helt slut idag! Eller det är jag iochförsig än men det roiga var ju på So lektionen. Jag somnade i 10 minuter! haha! Det får verkligen inte hända igen ;p
Tur att läraren inte märkte något. Jag hoppas iallafall inte det.. *Håller tummarna*
Nu tänkte jag ta ett varmt fotbad och sedan ta på mig något lite mysigare, sätta mig i sängen och läxa lite NO. Tänkte skriva ett lite längre inlägg nu men jag hinner inte, nöden har ingen lag! haha, måste verkligen på toa XD
Hoppas ni har haft en fin fin dag! Nu ska jag besöka toaletten,  vi hörs snart igen♥


Lycka.

Godmorgon alla :) Sovit gott?
Jag skulle sova ett bra tag till, ni med eller? jag ska skynda iväg och möta upp Mandy och Michelle om en kvart ungefär. Oh no, ska ha föredrag idag om TH (såklart! vad annars liksom ;)) men jag hatar att stå och prata framför en grupp med människor som glor på en *ryser*. det går säkert bra. NI får nog veta om jag dog eller inte i eftermiddag, hehe.
Jag lovade ju er att..
Jag skulle visa er min flagga;

Happyness :'D<3
Är den inte fin?!
Oh, klockan tickar. Bäst att gå nu, ha en bra dag!♥

 


Nightyyyy.

Hejsan allihopa (: Som ni vet suger min update på Måndagar & Torsdagar.. Är ju i stallet då.
MEN nu bloggar jag, finally! Pappa kom hem med engelska versionen av HUmanoid (den med flagga i) och gissa om jag blev glad?! Flaggan är skitsnygg, ska visa imorgon ^^
Just nu sitter jag mest och kollar runt på andra bloggar, jag har hittat en om en tjej som bor i Italien, då min familj älskar Italien ( jag också då, såklart!) och brukar semestra där sågottsom varje sommar är det jättekul att höra språket i hennes videobloggar. NI har säkert hört talas om den "FASIONSTARS" heter den. Länk;
http://fashionstars.blogg.se/ .
Jag har kvar ridsår i baken från i Torsdes, herregud. Jag som ridit i 7 år, tar de aldrig slut?! Fatta så ont det gör haha. Aldrig rida barbacka (utan sadel) på en dressyr lektion med den ponnyn igen. Jisses. Det var svinit kallt oatt rida idag, och cykla till stallet för den delen. LÄngtar tills snön faller, det är så härligt att sitta inne framför TV;n med en varm kopp chocklad i handen, det har jag nog sagt.. ganska måånga gåner. I'm sorry! Kan bara inte sluta längta ^^.
Okej, min bak tar bokstavligen KÅL på mig. Vi hörs imorgon♥


Bild från i somras, då jag var i Berlin, varmt & sköönt!


Just one question.

Kom bara på att tänka på en sak, och det är detta med svininfluensan (som alla tjatar om hela tiden), grundskolorna beställer ju in vaccin och erbjuder en spruta. det finns risker om att man kan bli sjuk, men jag undrar; ska ni göra det?
Jag tror jag ska.. Måste lämna in den lappen idag nämligen. Äh, wtf. det är inte mitt fel om jag blir sjuk.




Godmorgon!




Sunday.

Inte redan! Helgen går så fort, för fort!
Var iallafall och tittade på när killarna spelade innebandy match, 3-3. Dåligt, dåligt ;p NI KUNDE HA VUNNIT!
Sebastian trillade så han nästan låg på marken, det skrattade vi hemska åskådare åt.
Vad har jag mer uppnått hittills denna dag? Joo, jag har ätit upp ett halvt marabou chockladkaka.
Thats it! Ska försöka komma ut ikväll, det är ju sista dagen i frihet (ni fattar vad jag menar).
Vad ska ni göra ikväll?

Toffsen mitt på skallen!

 


DANCE!

HAHAHAHAHAH! Kommer ni ihåg..?
Han var så dålig att han (hon? nej jag skoja!) borde ha fått vinna! x'D


 Om ni inte kan se videon klicka här; http://www.youtube.com/watch?v=T9rJLtz64Hg


Zoom dich zu mir

Godkväll alla bloggläsare!
Jag vet att min update verkligen har varit skitkass idag- FÖRLÅT!
Men jag har varit i stan med Fanny och kom hem med ett par nya jeans och ett skärp ^^.
om.. nio dagar får jag mitt barnbidrag-WIHO (Y).
Nu sitter dansar jag runt som en idiot på mitt rum till Humanoid. Ooh, vad jag älskar det albumet.
Så himla fina låtar. Nu ska jag fortsätta dansa ett tag till i mina nya jeans, vi hörs imorgon. Sov gott alla♥

 

"Wir sind träumer"





10/10

Guten morgen :)
Sovit gott? Jag sitter och funderar lite panikaktigt över ett skolarbete, jag ska nämligen hålla föredrag (om TH ;)) och jag har allt mitt arbete i skolan, som jag glömde att skriva ut.. Jävla korkat. Så jag känner mig aningen stressad på den fronten, det ska vara klart på tisdag och på måndag har jag ingen svenska lektion. Ska fråga om jag kan ta det på mentorstiden.. Vadfan sitter jag och skriver om?! Det är inte skola nu! det är ju HELG FFS! Isshhhh. Fy på mig.
Har ni några planer för idag? Själv tänkte jag och Ilona eventuellt gå och shoppa lite ju, sen får jag väl se vad som händer (: Någon social människa kanske kan hänga med ut ikväll? We'll see .
Vaknade ungefär för en timme sen, antar att Ilona inte vaknat än, klockan är ju bara elva på en Lördag. Jag hatar att vakna tidigt. Ska försöka somna om några minuter nu. Vi hörs lite senare då.


Sista inlägg

Detta blir mitt sista inlägg för denna dagen. Antar att många av er är ute och festar eller är hemma och myser framför tv'n med en bra film och lite godis.
Själv sitter jag framför tv'n och kollar på MTV -World Stage och just nu spelar Rammenstein så slå på MTV alla Rammenstein fans! :) Själv är det inte det bästa jag hört men just nu finns iget bätre att kolla på och jag funderar på att sätta på en dvd.. Men jag kommer nog inte stanna uppe länge till för jag har sovit så dåligt de senaste veckorna pga stress. Har inte kommit in i att vi har prov varannan vecka, om inte varje + ton av läxor. Så tanken för imorgon är att sova så länge jag kan och sedan åka till stan med Ilona, om hon nu kunde.. Jag behöver verkligen ett par nya byxor + en/två tröjor *ja, igen*.
Nu ska jag fortsätta zappa mellan kanalerna och sedan blir det väl bingen! Hoppas att ni har haft en bra Fredag ha en fortsatt bra Fredag!♥


"Fin" bild på mig och min stoora bebis, jag som blundar & han som kollar bort x) så kan det gå! hehe..


Ensamheten, bara jag och min glass.

Just nu sitter jag här, instängd på mitt rum från alla människorna där ute i kök, vardagsrum & uterum.
Jag hatar kalas, hur många är de? 100? Känns så, men de är bara 30 pers eller nått.
Mest gamla människor som är över 30, kul och vara hemma då! Men om drygt en halvtimma är jag out of here!
Så jag ska fixa mig lite om några minuter för att sedan möta upp Mandy, Anna, Ilona & Fanny . Kanske någon mer? Vi får se ^^
Elin Tusanbusan, HOPPAS ATT DU KOMMER DU MED (!?!?!?!?!?!?!).
Nu är det tänkt så att vi ska ta Fannys cidersskuld ;p Hope u like it Fanny! Haha.
Sitter och äter lite glass medans jag snackar med Ilona.. Får nog dra mig nu. Vi hörs♥

 


Godmorgon!

Godmorgon allesammans! :)
Sovit gott? det har jag! Bara det att jag vaknade vid två av att MTV var på TV, så trött var jag igår, haha!
Om.. 9 h är det helg för mig! Oh yes! Så himla skönt.  Men tycker ändå att veckan har gått ganska snabbt.
Hoppas 8;an också går fort och att sommaren kommer snart.



Tänkte be min lilla mormor att sticka en halsduk till till mig, ungefär en sådan på bilden fast med brunt, grått och vitt! Hade det inte blivit fint? Och så extra mjuk och tjock, hehe :).
Men ärligt, min mormor äger på att sticka&virka :o x) Riktigt grym är hon♥

Nus ka jag gå och möta upp Mandy och Michelle så ska vi gå till skolan, ha en bra dag alla och vi hörs lite senare idag!


Jag och finaste i stallet <3

Här kommer en bild på mig och en av världens finaste och mest betydelsefulla ponnysar för mig som jag skött i 4 år :')♥

Saknar de tiderna då jag som liten skumpa runt på honom som var så tålmodig, han är så underbar!
www.blogg.se är vääldigt sega just nu så jag orkar inte skriva så mycket för min data är för trög, det tog en kvart om inte mer att få fram bilden.. Men jag ska iallafall gå och lägga mig om en stund. Detta har varit den bästa vackan på länge, två inställda lektioner idag (började ju 10), och igår började jag halv 10.  + att franska provet gick så bra att jag tror jag får MVG! :D Och jag som bara brukar få G/VG .
Får se när jag får resultaten. Nej nu ska jag fixa mig för natten, är ovanligt trött.
Godnatt! Vi hörs imorgon :)


How you do it.

Jag vet att jag lovade att visa hur man gjorde med de aco- produkterna

(  )

men jag visste inte hur jag skulle göra det, det är lixom ganska svårt att ta bra bilder själv. Men här kommer ett försök.


1. Börja med ansiktsgelen.

kleta in i ansiktet! (:
Och skölj av det efter.



2. Ansiktsvatten och en padd.



som ni ser, ta på lite av vattnet på padden och gnid i ansiktet.
skölj sedan igen.



3. sist och minst (nu var jag rolig) tar man dagskrämen  (eftersom att det är morgon, nattkrämen tar man ju på kvällen).



och smörj in ansiktet. Låt torka in i huden och sen färdig! :D
Inte jätte svårt va?
Nu ska jag gå och sminka mig för det har sjunkit in i min hud ^^
Hörs ikväll.


Torsdag!

Godmorgon allesammans!
Jag kan redan säga att denna Torsdagen kommer bli bättre än de andra.

1. Jag fick sova ut ordentligt
2. Jag tror jag kommer klara franskan
3. Jag vaknade upp, fick en stadig frukost och lyssnar nu på TH.

Jag tror sånt spelar stor roll på vilket humör man får under dagen, morgonen!
Jag sk möta Tusanbusan halv 10, vi ska gå igenom franskan one last time!  Och sen har vi inte prov på en heeel vecka! Känns riktigt bra. Riktigt, riktigt jävla bra.
Det är måna som har sagt att åk 8 är värst? Jag vet inte, jag har ju inte gått i åk 9 och uppåt.
Nu ska jag fixa mig, bloggar innan jag sticker♥



Just nu (:

Humanoid från cdspelaren och mjukisar på!

Mjukisar, det är det härligaste som finns♥



Och imorgon börjar jag kl 10.00, så himla gött!
Men tanken på att jag sedan ska ha prov, slutar kl 15.30 (jag får gå tidigare) och sedan måsre rusa till stallet allt vad jag pallar lockar inte särskillt.
But, life is life* Hehe.
Måste nog fortsätta plugga på franskan då, vill helst ha ett VG imorgon, och kanske jag tillochmed lyckas få ett +?



Humanoid <3

Fick precis hem Humanoid från Cdon. Och jag sitter helt stum. Försöker kväva skrik och inte hyperventilera. Jag kan säga att det går sisådär, hehe. ÄLSKAR DEN!♥
Jag har seriöst inga ord. Syster, du kommer få höra den om och om och oooom igen ;)) Nu sak jag gå här och dö av lycka sedan blir det väl att plugga franska. Hoppas att ni har haft en bra dag och ha en fortsatt sådan!♥

 


Kärlek.


Typ såhär glad är jag. Och jag brukar inte hoppa & dansa för mig själv vanligtvis. Men det går verkligen inte att sitta stilla nu!



Jag är GLAAAAAAAAD! :D


It's the way you do it.

hejsan bloggen!
Ska snart dra iväg till skolan, har jag sagt hur mkt jag älskar onsdagar? Lyckades sussa ända till kvart i 8 då väckarklockan (som i mitt fall är mobilen) ringde.  Fick mina "dextro energy" igår och blev jag lycklig..? JA! haha.
Idag får jag Humanoid! Kan knappt bärja mig, okej. jag kan inte bärja mig :p Sitter och lyssnar på deras extra sound bonus tracks. I Love It!<3 Så himla bra !

" It's not what you said, It's the way you say it.

It's not what you did, It's the way you do it!"

Oh shit! Got to go, vill inte komma försent. Hörs i eftermiddag♥

 


lass mich fallen.

Hejsan bloggen, sitter just nu och surfar. Tog precis ett varmt skönt bad och en bit kaka som vi hade kvar från förra lördagen :) den satt där den skulle! haha. Ska snart plugga I guess. men imorgon är det iallafall sovmorgon till 09.30 så jäkla gött! Ska försöka sova till 8 iallafall. Det är så typiskt mig för att när jag måste upp kl 06.00 så måste jag bara sova, men när jag väl har sovmorgpn så kan jag inte sova :p höhö.
hade nutidsorigentering (stavning?) det gick ganska,.. dåligt ? Jaja man kan inte kunna allt! (:
Får nog ta fram böckerna nu,.. Jaja. Vi hörs ikväll!



ett paket eller två med dem skulle sitta finfint nu! Haha


6/10

Godmorgon alla! :)
Först och främst vill jag bara säga grattis till syster, så; grattis på födelsedagen!♥
Sitterjust nu i sängen med datorn på magen och kollar på tv. Väntar på att Mandy ska messa så att vi kan sticka till skolan. Ush, det är så kallt ute nu, vill bara stanna hemma i min varma sköna säng och sova bort hela vintern!
men kylan ska inte hindra mig från att ha thigths, never! Haha. Jag kompenserar det med stora feta halsdukar och vantar, så jag hoppas jag överlever (: .
Nu ska jag gå och snöra på mig mina converse, vi hörs i eftermiddag.


något.

Hejsan alla :)

Just nu sitter jag och kollar på TV samtidigt som jag tränar på franskan.
Har varit väldigt trött på sistone, sovit dåligt osv. är det bara jag eller ni med? Kan bero på att det har varit fullmåne ganska mycket på sista tiden, det ska ju tydligen påverka oss.
What do I know? (:
Nej nu ska jag fortsätta, är säker på att ni också har läxor att göra!
Ha det så jättebra så hörs vi imorgon bitti♥


Hejdå!

Nu sticker jag till skolan, ha en bra dag alla så hörs vi ikväll!

 




En av alla tankar som får mig att gå upp på morgonen.

En av alla tankar som får mig att gå upp på morgonen är att ;
Du får snaaaaart lägga dig och sova igen.
Eller;
Tiden går fortare när du sover, sommaren kommer snart.


Äta, sova, plugga, äta, sova

Det är just det jag gjort under dessa fyra timmar jag varit hemma sen jag stack idag. Förlåt för att jag inte bloggade direkt när jag kom hem, men jag var så himla trött!

Nu är jag iallafall back on track och ska plugga lite. Skola/Jobb imorgon! Tänk om man redan kunde allt man behövde kunna, haft massor med pengar och verkligen kunde leva livet? Jag skulle inte tacka nej minsann! :)
Just nu sitter jag och kollar på Playa Del Sol i tjocka thights och en stor pösig mjukiströja med datorn på magen, detta håller inte! Nu måste jag verkligen plugga, har skjutit upp det hela dagen *som vanligt*. Nu ska jag dra tummen ur röven.. nu.. nej exakt... NU!


Sunny Windy Sunday.

Hejsan alla glada !
Om en liten stund ska jag iväg med Ilona & fanny på ett foto uppdrag. Ilona ska nämligen bli fotograferad! Något i den stilen iallafall.
Sitter just nu och kollar runt på bloggar, bilddagboken och kollar på TV på en och samma gång.



Fixade min kalender igår med! Blev den inte snygg ;)?
Själv blev jag väldigt nöjd! ^^


Fan vad jag är duktig.

Sitter och pluggar ett ämne jag hatar; Franska. Så himla svårt med stavning, gramatik och allt! Men jag är så duktig att jag pluggar iallafall även om det är så sent. Vad gör man inte för bra betyg?
Men för att vara vid medvetande (inte somna då) knarkar jag detta;

 


Många av mina vänner säger att; Jag skulle gärna vilja lära mig franska. det låter så vackert!

Allt jag har att säga åt det är; det är inte lika vacket när du försöker lära dig det, då är det jävulens svårt!
Tror jag får köpa med Dextro imorgon, hehe.


Tänkte ta ett varmt bad

Tänkte ta ett varmt bad och läsa mina nyinköpta tidningar, Kenza är ju med i Frida och det är TH också så jag köpte den ^^ och sen den tyska tidningen Popcorn fick också följa med hem från Pressbyrån. Tycker att det är kul att man kan köpa tyska, engelska osv tidningar där :) Nej, jag kan inte tyska men skulle gärna vilja lära mig.
Men jag förstår ju lite då vissa ord är väldigt lika svenskans så man kan ju gissa lite+ så är TH med i den med, varför skulle jag annars köpa dem? *geek*

 



Nu känns det som om att detfår blåsa & regna hur mycket det vill medans jag är och myser i mitt varma bad♥

 


Emos svar på fjortis byxor.

Godkväll (om mna kan säga så?) bloggen :)
Jag har fortfarande inte hunnit vänja mig vid att det blir mörkt så fort om dagarna nu, men det är mysigt på något sätt ändå.
Idag tycker jag att speciellt jag & Philippa har varit otroligt duktiga, vi har åkt till Malmö-Lund-Burlöv & hem, jisses vad vi har gått mycket idag :) Synd bara att det blåste och regnade så mycket. Men det var trevligt, det var det.
Haha, kom precis på vad Philippa sa när vi var inne på Shock;

Philippa; Maria, kolla!
Jag; vaddå?
Philippa; Jag har hittat emo's version av fjortisbyxor!
Jag; vardå?
Philippa; kolla där! *pekar*



fast det är på fel håll, men spela roll! Lite komiskt, eller vad tycker ni?
btw, ursäkta för dålig update men som ni förhoppnigsvis har förståelse för så har jag ju haft att göra idag (:
Och en sak till en speciell person; jag tycker synd om dig för att du inte har bättre för dig på en Lördag än att klaga på mig, du kan ju va med dina kompisar som du påstod att du har så många av :)
Puss på er andra, ha en skön fortsatt lördagkväll♥


Hejdå!



så ser jag ut idag :)
Nu ska jag sticka iväg och möta Philippa, brottom, brottom!

Ha en trevlig lördag för det ska jag ha med en massa shopping!


Tidig kväll

Antar väl att det var lika bra, det är svinkallt ute & jag måste sova, kolla på tv..och sova.
Vad har ni haft för er/ ska ni göra ikväll? (:
Det är ju trots allt fredag & då ska man väl vara ute förutom fråkiga trötta lilla jag ^^?
Btw, hörde att det skulle bli snö här i skåneland? Inte tackar man nej till det! Hellre snö än kallt regn.
Nu ska jag gå och ta liten bit chocklad till and then kolla på tv.
Gonatt♥


What can I say?




Ska bara iväg lite snabbt

Hej bloggen! Måste skynda mig iväg snart för jag ska lämna Mandy vid ICA då hon ska på konfirmationsläger.
TH spelades precis på MTV & nej jag missade det verkligen inte hehe :D.
Nu måste jag sticka men vi hörs sen!♥


2/10 outfit.



Tjockväst- Veromoda
Byxa- Gina.

Jag älskar att ha massa stickat på hösten. Det är så sjukt mysigt!
Men det får inte bli för enformigt så jag ska väl ta och köpa lite annat med på lördag (:
Och ja syster, om jag köper något du tycker är snyggt så får du låna ^^
Jag känner mig givmilt och snäll idag! hehe.
Nu ska jag läsa www.egoinas.se och sedan cykla till skolan.
Tycker Egoina är fett rolig, och sen är hon ju skåning ;) Haha.


For you! (:

Just nu kan jag erbjuda er en rabbat på 15% hos www.cocoo.se!
Det ända ni behöver göra är att slå in koden; bloggspecial .
Detta erbjudandet gäller till 31/10 så skynda fynda! (:
Själv tycker jag att Cocco har skitcoola smycken! Här är några av mina favoriter;

Me like♥

Vad tycker ni? Hitta egna favoriter hos Cocco


www.cocoo.se



Vill ni även se nyheterna så klicka er in på denna länken; http://www.cocoo.se/media/pressvisning.htm



Gokväll

Gokväll bloggen !
Kom precis från duschen, den värmde verkligen.
Shit så kallt det var att cykla både till & från stallet idag, rena istiden hehe.
Tänk att klockan bara är halv åtta och solen har redan gått ner för denna dagen, nu är det verkligen höst.
Både på gott och på ont. Älskar när det är freezing ice-cold ute, solen står på himlen,  himlen är klar blå och luften är sådär härligt kall, frisk & fräsh på nått sätt. Det kallar jag höst :).
Mamma & pappa står och lagar mat och det luktar sådär härligt i hela huset, chicken på menyn ^^
Hade mateprov idag, man kunde välja på MVG-prov & G-prov.
Själv tog jag G-provet då jag inte är så bra på matte och lände att det var bäst att jag tog det lite lättare, sen är det English test imorgon, och det är jag lite säkrare på så det går förhoppningsvis bra och jag har goda chanser till VG+/MVG . Enligt mig känns det mycket bättre att man betygssätts nu,  lättare att veta vad man ligger och om man behöver bättra sig på något. Man får det svart på vitt liksom.
Vad tycker ni?
Imorgon blir det frittan (fritidsgården, Ilona säger alltid frittan hihi det låter så kul så nu skrattar jag ännu mer hihihehehahahahaHAHAHA. Nej jag skoja, nu är jag trött & flummig) med Ilona, kanske tillochmed Fanny? (:
I hope so♥  Mycket roligare när fler är där ^^
Nu ropa mamma att maten är klar så jag får skynda att kasta i mig mat & sedan kolla igenom engelskan. Sen får jag väl lägga mig och sova. Vill vara så pigg som möjligt imorgon!


Now I know.



Tjocktröja - Gina
Vitt linne - Only
+
Tjocka strumpbyxor.
No more spets for me this season.


1/10

Goodmorning :)
Man vill verkligen inte gå upp nu, iallafall inte jag.
Hör hur det blåser kallt ute & elementen är på. Nu är det höst på riktigt.
Oh gud, har ingen aning om vad jag ska ha på mig idag.. INSPRATION?


RSS 2.0