31/12-08!!

Gott nytt år allesamamns!!
Som jag sa i förrigår så sov jag över hos Ilona & Hanna som också sov över. Hanna, blev lite pervers & blottade sin lilla rumpa & stod med byxorna till skorna. Haha, sen såg vi på film & åt godis, & pratade för den delen.
Kollar på lite bilder på http://www.bilddagboken.se/ . Hihi! Då bloggar jag inte förrens nästa år! -09! Längtar till April då Tokio Hotel spelar i Sverge!!
Jag kan inte sluta lyssna på denna låten, jag älskar den verkligen!'

http://www.youtube.com/watch?v=zgIpqcJuiIQ&feature=related/

1000 meere, betyder 1000 hav.

Men jag ska försöka ta några bilder av fyrverkerierna!

♥Kram & Gott Nytt År!

Tisdag

Förlåt att jag inte bloggade igår kväll, men jag kan berätta nu ;) :

Jag  gick till Burlöv Center efter tandläkaren, ( jag hade som tur var inga hål, utan skulle bara undvika sura drycker) & då gick jag in på Bokia för att kolla på skrivbordsunderlägg eftersom att jag är så trött på min. Men jag hittade inget, jag ville ju ha ett med Tokio Hotel.  Utan istället så skämde jag ut mig fullständigt, inne på Bokia var det helt tyst, & så välte jag en massa kalendrar istället..  Pinsamt, pinsamt.. *skratt* .
Lite senare mötte jag mamma där.. & vi stack hem. Ännu lite senare cyklade jag hem till Ilona. Jag, hon & Frida hade bestämt.  Då jag igentligen sova hos Ilona, fast hon skulle ha gäster, så det blev inte av. Så jag ska sova hos henne idag istället. Vi hade jätte kul & sjöng singstar,.. fast jag är skit dålig på det, kan inte sjunga efter andra på det sättet, *skratt*.
Det var min dag igår!
Bloggar imorgon för jag hinner ju inte blogga hos Ilona ikväll.


♥Kram

Måndag

Idag blir det inte något roligt.. Tandläkaren syftar jag på.. Sen åker jag iväg till Burlöv Center för att köpa skrivbordsunderlägg,.. Undrar om de har något med Tokio Hotel.. *skratt*.
Men nu ska jag fixa mig lite, så får jaa åka iväg.. Vill inte *skatt*.

♥Kram

Söndag

God morgon!
Idag var det äntligen sista dagen med KvP!
Jag orkar nog inte sitta här hemma längre, någon som ska hitta på något roligt?
Jag hittar heller inte några TH biljetter, de ska spela på hovet, i Stockholm har jag för mig. Jag & några andra har letar på lite olika ställen.  Någon som har lite tips om hemsidor man kan beställa från?
Åker kanske iväg sen & hittar på något roligt.
Ha det så bra.


♥Kram

Lördag

Hej alla glada(?)
Näst sista dagen med KvP idag.. Riktigt skönt asså!
Snart är det nyår! Wiho, hehe.
Neej, gud vad tråkigt, får inte gå ut förrens jag har städat rummet (?) jag hatar att städa rummet, sist jag gjorde det var nog ett halvår sen *skratt*, så det händer inte så ofta.
Ska ni hitta på något roligt idag?

♥Kram

Fredag

Förlåt att jag inte har bloggat tidigare, men idag var jag med syrran i Malmö, hittade faktiskt lite kläder,  två T-shirts svart & vita, ett par örhängen & ett rött måne format örhänge. Tyvärr så har jag inte haft ork att fota, men tröjorna & örhängena är från H&M, mån-örhänget vet jag tyvärr inte vad affären heter.
Sen har jag nog inte hittat på något särskillt, fy.. Jag brukade hitta på massor med roliga saker innan, men det blir ju lätt så att man håller sig inne nu på vintern, saknar sommaren! & imorgon blir det sista kvp helgen, yes! Jag står inte ut längre, missar mina sovmornar. Det är inte värt det, bara.
Har ni hittat på något kul?


♥Kram

Haha..

Förlåt för min dåliga humor men.. Jag tyckte faktiskt att denna videon var väldigt rolig.. Iallafall i slutet.. Haha, Bill.. Han är så himla söt!


http://www.youtube.com/watch?v=YLbapw-m0Ug&NR=1


Jag har haft väldigt tråkigt idag. Det hoppas jag att ni inte har haft! Man ska ju ha roligt under sin lediga tid, så det ska jag försöka ha.
Imorgon ska jag försöka ta mig ut & åka skridskor, ska ringa Ilona, Frida & kanske någon mer som vill följa med?


Torsdag 25/12-08

Idag firar Storbritannien, Australien & USA julafton. Hihi.
Jag sov rätt så länge tycker jag själv idag, jätte skönt! Sitter här i min nya pyamas & morgonrock, särskillt morgonrocken är jätte mysig!
Någon som ska hitta på något idag?
Lyssnar på en väldigt mysig låt..
Lyssna själva!

http://www.youtube.com/watch?v=8k2RdYza8OQ


Julmiddag

Gud vad mätt jag är!

Julbord blev det, nästan mer islänskt än svenskt.. Det blev lammgryta med potatis & lite kryddor, hangjikjöt (uttalas honkiköt. Ett pålägg typ som skinka), sill, köttbullar, prinskorvar, ägg, grovt bröd & ost. Det var nog i princip allt. Nu sitter amma(mormor på islänska), mamma & pappa i uterummet & lyssnar på islänska julsånger/visor & pratar. Syrran & brossan ligger på soffan & dåsar/sover.
Snart öppnar vi nog julklapparna.


♥Kram & Go' Jul!

Julafton 24/12

Godmorgon!

Vaknade av att pappa kokade kaffe & sen när han skulle på toa passade jag på att smyga ut till granen i uterummet & lägga mina julklappar under. Sen gick jag & la mig igen.. Sov till 10 faktiskt! Jätte skönt!
Gick sen upp, blev kramad av pappa & mamma, hämtade mitt choklad som mamma eller pappa hade lagt i julstrumpan & satte mig framaför TV:n. MTV visade(visar nu) 10 i topp av jullåtar.
Ikväll kommer syster hem från Kanarieöarna. Jippie!
& brossan är här också! Men det har han ju varit ett tag.
Kollar på lite TH-klipp, *fniss* de killarna är ju fantastiska, rent ut sagt!
God fortsatt julafton! ( det är hitta Nemo på svt 1, den måste man ju se.. Haha)


♥Kram

Monterosso

 (utsikten från lägenheten)
Alla bilder är fotade någon av oss, mamma, pappa eller jag..


Åh! Bloggen,.. Vill tillbaka, saknar bergen, utsikten, maten, stranden, havet, frukterna, citronträdet brevid terassen, olivträdet som var planterad på terassen, den hemmalagade frukosten som de på hotellet gjorde (gör), trampbåtarna, de stora turistbåtarna, jaa, allt! Exakt allt.. detta var nog mitt favorit ställe vi var på.. ( Vi reste till olika byar/städer under 3.5 veckor).
Den veckan var oförglömlig.. Det fanns bara en nackdel, och det var inte med själva stället utan det var att jag mötte min gamla klassföreståndare.. I Italien!! & jag slipper henne aldrig, för nu har jag henne i SO. Men skitsamma.
Om man suddar ut det,  var det vackert, underbart, fantastiskt & verkligen oförglömligt.. Men det var det ju iallafall..

Jaa, ni förstår nog varför jag saknar det.. Nu kommer lite fler bilder;

 (Utsikt från lägenheten)
Lite av byn & bergen..


(utsikt från lägenheten)
Citron trädet.. Man kunde bara sträcka ut handen & plocka, de smakade jätte gott!

 (Kyrkan)
Och sedan den "nya" kyrkan (den gamla på bilden användes inte, alltså det grå/vita tornet på första bilden)
Då skulle de skulle gå en procession igenom byn (alla är katoliker där).
Vill tillbaka.♥

Jaa, men ni förstår nog varför jag saknar det.. Eller hur?


♥Kram

Tisdag

Efter att ha sovit hos Lissa gick vi ner för att hämta min cykel hos cykelhandlaren, för att han skulle laga min cykel. Sen cyklade vi tillbaka & åt frukost.
När jag väl kom hem pyntade vi granen (jag pyntade granen) & lyssnade på islänska julsånger. Nu lagar pappa mat & jag blev precis klar med att slå in julklapparna. & så har jag "klippt"  i min hand, fast det blev bara lite ytligt, blödde knappt. Hehe.
& granen för den delen blev jättefin, jag gav min bror äran att ta lite av de sista julpyntet & sätta upp i granen.
 Imorgon är det julafton ju! Det har gått jätte fort! Tycker inte ni det? 


♥Kram


Hos Lissa

Sådär ja! Nu sitter jag hos Lissa & hon har spelat lite "Jonas Brothers" för mig (Blä, förlåt Lissa) och nu traggar jag henne med Tokio Hotel, så blir det jämt *skratt*.
Innan gick vi ner till filmbutiken & köpte godis & kollade om vi hittade någon bra film, det gjorde vi inte. Och vi hade ändå inte haft råd med det. sedan väl hemma hos henne spelade vi ( mest hon för jag suger xD) TV-spel & kollade på TV tills hon spelade "Jonas Brothers", då satte jag mig vid daton och spelade Tokio Hotel.
Nu traggar hon mig med  de dära " Jonas Brothers igen.. Haha.



♥Kram


Måndag



Idag fick jag mina kvp tidningar fast jag inte skulle sälja, & när jag ringde in lät han som jag ringde till så barsk på rösten. Jag blev nästan rädd för honom. Haha..
& nu har jag handlat klart mina julklappar! jag lovar! Det blir verkligen inga fler.
Det går ju ett rykte nu om att TH kanske kommer till Sverige i April!
Yeess! Då måste jag försöka få tag i biljetter! Måste,måste & måste!
Ikväll ska jag sova hos Lissa(: Riktigt kul ska det bli!
Just det, innan jag glömmer det,.. Undrar hur det känns att ha en enäggstvilling.. Det skulle jag också vilja ha. Då skulle man ju kunna lura folk! Haha. Som Bill&Tom, så lika men ändå olika. Lite häftigt tycker jag. Men nu måste jag kila. 

 ♥Kram

Malmö

Sådär! Nu har jag iallafall köpt en present extra till pappa& Lissa. Hoppas att de gillar vad de får! Jag tycker ändå att det är mysigt att gå och köpa presenter till andra, bara man får lite tid på sig.. Haha.
Och på vägen hem så sjöng jag "Idas sommarvisa", Niklas & Ilona (som var snälla & hängde med mig) ignorerade mig, och Ilona tyckte att jag skulle hålla käften ( xD).
Jag kan avslöja att pappa fick en soda stream, fast jag kan ju tyvärr inte avslöja vad Lissa får (om hon nu läser bloggen).
Har haft det väldigt roligt iallafall! Tack för en rolig dag! ♥



♥Kram

 

Söndag

Det blev inte den tunican på bilden, utan en svart/grå randig &stickad istället.
Men vi hade jätte roligt iallafall! Haha..
Jag kan berätta lite grann om vad som hände, resten får jag nog inte av Niklas&Patrik.
Det började med att vi såg på film & Amy hade dukat upp med chips & julmust. Sen blev det inte så mycket av den filmen, så vi stängde av den & spelade kotte. jag och Ilona var bäst! Eller hur Ilona?
Och sen fick vi sminka killarna, och Maja ritade hjärtan på niklas mage med ett läppstift (tror jag det var) Han såg verkligen ut som en transvestit ( tog tyvärr ingen bild).
Sen så gjorde de andra något med ett kort (som jag inte riktigt fattade) men sen provade jag med Frida, man skulle  ta ett kort och sätta det mot läpparna och blåsa in så att kortet stannade på läpparna och sen skulle den andra ta kortet med läpparna, och så gjorde man så hela tiden ( det låter inte svårt, men det är det). Det är svårt att förklara.
Men om jag sammanfattar det hela så hade vi jättekul! Sen skulle vi putta ner varandra på soffan, fattar inte varför, men kul var det. Och just det! Vi sjöng singstar också, jag förlorade hela tiden mot Maja. Haha..
Sen stack jag hem vid 11.

Hoppas att ni har haft det minst lika roligt! Och idag ska jag försöka komma ut och köpa fler julklappar.. Trodde att jag skulle slippa det nu. Men jag lovar, det blir sista gången nu!


♥Kram

Hår,smink&klädsel

Nu fick jag till håret+luggen så att det blev nästan lika snyggt som igårkväll.



Och det bli nog detta jag ska ha på mig..



Vad tycks? Fick den av syrran för länge sen.
men nu måste jag kila för att göra mig klar!


♥kram


Lördag

Det är ortoligt skönt med jullov, att veta att man kan sova hur länge man vill på vardagarna.. Me love..
Haha. Idag är mitt hår inte lika snyggt som det var igår när jag kom hem från frissan, så jag får väl använda mig av lite vatten & hårspray.
Funderar på att köpa en "soda stream" till min pappa i julklapp, han älskar nämligen bubbel vatten. Men då får det bli imorgon. Ska höra om någon av tjejerna vill hänga med, det är ju inte så jätte kul att åka in själv.
Och vet ni vad? Innan idag köpte jag en "Frida" tidning, och där följde det med en kalender för 2009 (fast jag redan köpt en Tokio Hotel kalender) och på September månad (samma månad som jag fyller år) var det en bild på Bill Kaulitz! Jag blev överlycklig (som ni kanske förstår)! Haha, men han, Tom & Gustav fyller ju år i September, så ren tillfällighet var det nog inte, men glad blev jag! Haha!
Men nu ska jag hoppa i ett bad & slappa lite.

♥Kram

Ny klippt!

Blev jätte nöjd! Har inte klippt mig på skit länge, men kolla kolla!



jag tyckte att det passade mig & min personlighet ganska bra (:
Wohooo! :D

Vad tyckte ni?
I bilen på vägen hem så sa jag att jag tyckte att vi skulle köpa julgran snart och då blev min pappa jätte sur & arg :S jag sa ju bara min åsikt :S. Så nu är han skit arg och jag med (det smittar ju).

Men säg nu vad ni tyckte! :D Ich liebe es (jag älskar det/  I'm lovin' it) haha.

♥Kram

Snelugg och uppklippt?

Så, jag var precis på ica och skulle fylla på mitt kontant kort, och då hade de inte för 100 kr. Så jag fick sticka hem igen och hämta till 150 kr istället. Men jaja, lite irriterande var det ju för att det är iskallt ute och så är det drygt en km dit..
Men nu sitter jag här hemma istället där det är varmt och skönt. men jag ska klippa mig idag och hoppas att det blir riktigt fint.  Tänkte klippa sne lugg och kanske till och med klippa upp det lite, fast bara lite om jag vågar.

Det är inte världens bästa bilder men såhär ser mitt hår ut nu:

  (ursäkta för dåliga bilder)


 (ursäkta för jätte dålig bild)
Mitt hår är ca 30 cm på längden.



Men nu måste jag kila! Visar sen hur håret blev!

♥Kram

Haha, söt eller vad?






Haha! Jag tycker att denna videon är så jävla söt! Särskillt när Bill säger.. Ja ni får se själva, kan inte beskriva hur otroligt söt han är där på det första klippet!♥


http://www.youtube.com/watch?v=Ppteh9Hq4Hk&feature=related

JULLOV! Fan vad skönt!

ÄNTLIGEN! Ska bli riktigt skönt med jullov, fast måste dock ändå upp på helgerna och sälja KvP..
Men iallafall så hade alla tjejerna tomteluva på sig, och Niklas då. Sen ville några av de andra killarna också låna av oss. Jag fick låna Michelles fina glittriga luva. Tyckte den var jätte fin på mig *skratt*.
Till lunch blev det gröt och allt som tillhör till den, saftsås, clemmentin, pepparkaka och kanel(: gott, fast gröten var kall. Jag tycker att det ska vara varm gröt. Men skit samma.
Efter maten gick alla till och med vissa i b2 in i vårt klassrum och spelade kort, vi brukar spela kotte heter det. Jag och Kenni hade bäst tecken haha.
Maja & jag (Hanna är bortrest) fick en ros för att vi är med i anti-mobb. När vi hade slutat så bytade jag, Ilona & Frida julklappar. Jag gav Frida en mugg där det stod något om golf (hon spelar golf) och Ilona fick flera svarta armband, sådanna svarta pärlor. De blev glada iallafall och det gjorde mig nöjd. Jag fick av Frida en kortlek (tack!) eftersom att vi brukar alltid spela kort på rasterna (det är faktiskt jätte kul för att mer än halva klassen brukar alltid vara med). Av Ilona fick jag ett par coola döskalle örhängen. Tack så jätte mycket! När Frida gick satt jag och Ilona kvar och pratade jätte länge för att ingen av oss hade lust att gå hem. Men nu är jag hemma iallafall. Och min mormor har stickat islänska strumpor åt mig. Jätte mysiga ( alla från min mammas sida är islänska).
Jaa, det var min dag för idag. Tack så mycket för den härliga terminen med er tjejer & killar♥ (särskillt på slutet).


Kramar♥

some things last a long time

Denna killen är manudeprosiv(stavning). Vet inte riktigt vad han heter men min bror visade mig låten. Gud vad hemskt att ha en sådan psykisk sjukdom :S Att tro att man är saker och se saker! Hemskt!

http://www.youtube.com/watch?v=EN1Bw8cin7A

Hemma igen

Sådär ja, hemma igen!
Skit kul på stallet! Haha.
Vi hade olika lekar och den hästen jag hade (Larina heter hon) blev hel vild! Det brukar hästarna bli men iallafall. Hon      höll på att stegra och bocka, skit kul! jag hade sporrar och det var nog ganska korkat, men jag hade det i måndes och då hade vi också sådanahär lekar, så jag trodde det skulle funka men jag fick be min ridlärare att ta av dem. Och det var full fart från början! Det stod ganska gämt mellan båda lagen och det hade ställt sig några människor vid läktaren och det var jätte spännande! Men tillsist vann vi, för att i det andra laget så var det en häst som är rädd för plast-muggar och han backade för att vi skulle flytta plast-muggar från block till block, han backade och gick i sidleds. Och jag höll också på att trilla av för jag tappade båda stigbyglarna och sköts bakåt i sadeln och sen till sidan, fast jag lyckades hålla mig kvar.
Men tillsist blev ställningen 5-4 till oss.
Och sen skulle vi ge en present till vår lärare för att det var sista gången på terminen det stod "God Jul" på kortet och så skrev vi våra namn. Hon fick en vin flaska och en chocklad ask. Jag kom på en jätte rolig ramsa också, "Nu får du en chans att supa, ta en klunk och njuta". Jag tyckte den var jätte rolig. Fast jag sa den aldrig.
Det var min roliga dag! Hoppas att ni haft en minst lika skojig dag.


♥Kram

Torsdag

Idag gjorde jag klart min Tom- Tomte på bilden (TH fan, ni vet ju att på ett radioprogram hade ju Tom tomteluva).
Och till lunch blev det julbord, och man fick t.o.m ett glas julmust. Gott, gott!
Efter lunchen spelade niorna volleyboll tunering mot lärarna, tjejerna satt och spelade kort innan det började, och då fick jag låna Niklas iPOD (han har mycket, mycket bra musik smak).
Jag satt inte kvar under hela tuneringen utan stack till ICA för att köpa AAA batterier till min MP3-spelare.
Sådär, nu var min dag sammanfattad lite kort.
Ska snart hoppa i stallkläderna och vänta på att farmor ska komma. Och just det! Jag får ju inte glömma Lissas (Melissas) julklapp! Sen är det ju sista ridlektionen för iår, lite sorligt ju. Men iallafall en roligare tanke är att det är skolavslutning imorgon! Jippie!
Men nu måste jag äta och byta om.

Kram(:

4-3! Grattis!

Jaa!! :D Killarna vann! Ett jätte stort GRATTIS!

Maja och Amy hade gjort plakat där det stod killarnas namn och "heja" på, haha.
Och några andra killar som inte spelade var också där och hejade på dem. De bad om att få en sådanhär lapp där det stod killarnas namn på. Haha, och två av de spelande killarnas små systrar ville också ha ett. Jätte gulligt!
Anna och Maja höll på med sina mössor och slängde de i varandras ansikte och var helt flummiga..
Senare så följde vi med Maja till tågstationen för att hon skulle åka hem. (Vi går på samma skola även fast hon inte bor där vi bor).
Så jag och Anna stod där och sjöng grattis sånger och "Andra sidan är ni klara?"
Haha, sen satte sig Anna på en sån här biljettautomat, och då kom det en tjej och skulle köpa biljett och hon satt där och sjöng! Haha..
Sen åkte Maja och Michelle följde med, så hon får ta nästa tåg tillbaka. Lite onödigt men det var snällt av henne.
Men nu sitter jag här hemma och lyssnar på TH igen.
Och ännu ett grattis till er killar! GRATTIS!

Kram(:

Bandy match och TH planch



Där är min fina planch på wünderbara Tom, Bill, Gustav och Georg.
Jag är äntligen hemma och har köpt julklappar. Så nu är nog julklapps letandet över för iår, tror jag.
Snart ska jag sätta upp den på min Tokio Hotel vägg, och sen ska jag och några komisar se en bandy match. ( Det är en kill-kompis som spelar). Hoppas ni vinner, hejar på er! Men nu ska jag gå och sätta upp planchen, den är ganska stor så det kommer att ta en stund, för jag måste flytta några andra plancher.
Om jag hinner bloggar jag senare och säger vem som vann!


Kram (:


Onsdag

Äntligen hemma från skolan! puh! Hinner bara skriva några rader för jag måste ut och köpa julklappar idag igen.
Bloggar senare igen och berättar hur dagen har gått. Under tiden om ni inte har något för er under denna muliga eftermiddag kan ni alltid kolla in denna låten!

http://www.youtube.com/watch?v=gDmX7ySmXm0&NR=1


Älskar den!

Kram (:

Onsdag

Puh! Äntligen hemma från skolan. Hade språkval sista lektionen, satt på franskan och skulle översätta en del av "Rödluvan" för vi ska spela upp den någon gång efter jullovet tror jag. Men idag hade jag SO prov, svarade på atta frågor utom två. Och nu sitter jag här och lyssnar på Linkin Park, det var längesen jag lyssnade på dem.
Den här låten tycker jag är skit bra iallafall:

http://www.youtube.com/watch?v=gDmX7ySmXm0&NR=1

Om en liten stund tar jag tåget in till Burlöv Center för jag ska köpa lite mera julklappar, eftersom jag dock inte hann med alla. Men jag har bara tre kvar. Sen blir det nog en finfin TH planch till min vägg också (; Ska ringa ett par kompisar och fråga om de vill följa med.


Kram(:

Prov och TH

Tror snart att jag kan vad jag ska kunna till provet (hoppas jag iallafall).
Även fast SO inte är mitt favorit ämne direkt så brukar jag få godkännt på proven.
Är ganska trött på att plugga för tillfället, så jag sätter mig vid datorn och lyssnar på Tokio Hotel.
Vill gärna veta om något vet när de ska spela i Köpenhamn? Hade varit roligt att veta, för jag ska nämligen dit då om jag lyckas få tag i några biljetter *hoppas* .
En av mina kompisar ska få GH world tour, och han sms:ade mig för ett tag sen och sa att monsoon fanns med! Gissa om jag blev glad! Hihi, måste prova spela!
Gud vad jag är trött på skolan iallafall, ska bli jätte skönt med jullov! Hoppas bara att det blir snö på Julafton med.
Igentligen måste jag sälja Kvällsposten på Julhelgen, fast jag vill verkligen inte! Så jag ska avboka.
Är jätte trött på att gå upp kl 8.00 eller 8.30 på helgerna..
Men vill man ha pengar så vill man!
Nu ska jag ta det lite lungt sen blir det väl SO boken igen.


Kram(:


Tisdag

Vaknade någon av jordskalvet? Inte jag iallafall,  sov som en stock! Men den var iallafall 4.7 på rikterskalan och det första samtalsämnet i skolan var såklart om skalvet! Och sen fick jag reda på mitt prov resultat i NO, fick 21.5 av 23 poäng! Och imorgon är det SO-prov, inte lika roligt och lätt.. Sen ska vi spela upp en domstol med, och jag ska vara domare haha, lite roligare iallafall.
Och snart, äntligen kommer det efterlängtade jullovet! Äntligen, äntligen, äntligen!
Men nu ska jag äta och plugga lite. Bloggar kanske lite senare!


Kram(:

Måndag- Prov

Idag hade jag prov i NO (fysik). Jag tyckte nog att det gick bra ändå..
Lite senare så kom man hem och då hade mormor kommit med ett nattlinne, tack,tack (: Sedan blev det av att skynda till stallet.
Och nu sitter man här och har precis ätit panerad fisk med ris. Gott, gott tyckte jag.
Sen har jag inte haft så jätte mycket för mig.. Ska snart duscha iallafall, stinker häst. Vad har ni gjort idag då?
Får nog snart köpa lite nya fina kläder.. haha, "önske tänkande" det får nog bli efter jul, på mellandags rean. Då kan jag visa er!


Kram (:

Julklapps-letande

Idag blev det efter min kvällsposten runda (som förresten var väldigt lyckad) stack jag och Anna till Malmö för att kika på julklappar. Och lite senare ringde Michelle och frågade ifall hon fick hänga med, såklart sa vi!Och när vi väl var på Åhléns så hittade jag ett par kalendrar, och jag kikade underst och giassa vad jag såg.. Tokio Hotel kalender för 2009!! Gissa om jag blev glad! så nu hänger den inne på mitt rum på min Tokio Hotel vägg :D Jippie jippie jippie!! Och det var inte bara jag som hade kul där (eller hur Michelle) haha! Hon gick uppför en nergående rulltrappa.. Och Anna stod och skrattade! Hittade iallafall klappar till familjen, nästa helg bär det av till Burlöv Center för att leta lite till.



Kram!(:


Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0