Still Torsdag

Hej alla!
Vad gör ni?
Tänkte precis kolla in lite kläder på www.bubbleroom.se/
De har ju så himla fina kläder!
Jag vet inte riktigt vad ni tycker men men ..
äh, nu hinner jag inte det,.. fan.. fick inte sitta vid datorn längre..
Men så ha det så bra allihopa!

♥Kram


Torsdag

Jag vet att jag inte har skrivit på ett tag, men är ju för att jag har haft otroligt mycket läxor, osv.. Men jag sticker till stallet nu, så får ni ha det så jätte bra så länge! Bloggar kanske ikväll..

♥Kram

Söndag

Faaaaaan, skola imorgon,.. Jag vill inte. Längtar till sommaren, jag och Lissa (Melissa) har bestämt att vi vill åka på ridläger. Men änså länge vet vi varken när eller var..
Men jag hoppas att det blir av iallafall :).
Men nu ska jag berätta vad jag gjorde idag ;

Jag ock Lissa hade bestämt att vi skulle åka in till Malmö, så jag tog bussen till henne, och gissa vad jag såg på bussen! En man med kjol, färgade plast solglasögon och ett blinkande halsband!
Ni ska få se, det såg helt sjukt ut!



Jag var bara tvungen att fota honom!
Men iallafall, jag och Lissa yrade bara runt på triangeln, jag hittade ingenting.. Jag tycker sånt är jätte störigt!
Men! Jag hittade Tokio Hotel-Caught on Camera! Och jag hade inte råd! Men Lissa erbjöd mig en hundring men jag kunde inte ta emot, för jag kan inte betala tillbaka sen.. Men lite senare bestämde vi oss för att åka till Obs istället, där vi inte han titta så mycket för att det hann stänga.
När jag väl kom hem städade jag ur min garderob, och om jag får säga det själv, gjorde jag det ganska bra också, haha..



Innan jag röjde såg det ut som ett bombnedslag!
Och alla kläder som rensades ut..




Hihi, mina överflödiga utrensade kläder..
Sedan blev det gott med lite mat, taco med gurka.. mums!




Well, well, well.. Det var väl min dag då ja!
Hoppas ni har haft en rolig dag!
Nu ska jag kila,.


♥Kram

Still Lördag

Hej hopp!
Nu har nästan alla från denna festen gått hem, och jag (mamma/pappa, för de bjöd på detta!) har köpt jättemycket ifrån min syster!
Jag köpte ; Ett handhudvårdspaket, en ny kajal, en ny mascara, en ögoncréme för svullnad runt ögonen (det är jag alltid på morgonen, svullen runt ögonen, asså), och en créme för det blåa under ögonen när man är trött (jag ser alltid trött ut och är riktigt trött på att alltid göra det). Allt detta kommer från Mary Kay (tror jag att det stavas).
Jag gick precis in på http://www.bubbleroom.se/ och kolla kolla vad jag hittade!

;


199kr

Visst är den söt?
I love it!


Sen hittade jag detta bältet med, men bilden ville inte komma upp, så ni får koden istället;

http://www.bubbleroom.se/produkt/bubbleroom-h/7492/bälte.aspx/               69kr

Och denna ;

99kr


Är den inte fin?
Jag tyckte att den var hur söt som helst!
Haha,.. Kan jag få allt detta..? :D Snälla?
Men det var ju inte så dyrt heller, ju!
Jag ska nog börja köpa kläder därifrån, haha!

Men ha det så bra nu då alla! Och glöm inte bort att kolla på www.bubbleroom.se/
Riktigt fina kläder där, enligt mig!


♥Kram


Lördag

Idag är det en ny dag! Men nya upplevelser och händelser.
Så jag kan berätta att jag följde med Anna B på invigningen av det nya träningcentrat, där Danny skulle spela. Tobbe Trollkarl var också där. Det första vi ser är att Danny stiger ut ur en bil, precis när vi skulle gå in. Han stod mindre än 10 meter ifrån oss, och Anna sa att hon ville att jag skulle fråga efter hans autograf, för att hon inte vågade, men det vågade ju inte jag heller. Och så sa jag att vi säkert skulle få en av honom senare! När det hela började var där massor av Danny fans som ropade, skrek och höll mobiler/ kameror i händerna. Men före Danny skulle det vara Tobbe som skulle underhålla publiken, vilket han verkligen lyckades med! När hans lilla föreställning var över, med mycket skratt och glada miner, var det Dannys tur att sjunga.
Eftersom att jag är längre än Anna fick det vara jag som fotade Danny, och det blev en del riktigt bra bilder, om jag får säga så! Haha.
Efter konserten så gick vi in i ett annat rum för att få tag i autografer. Jag sa: 5 autografer, tack :).
Danny: 5 stycken!? haha.   Jag: Jaa :P. Men vi fick sju istället för vi träffade honom utanför byggnaden också.
Senare när vi kommit ut och satt oss på en trappa kom den två barn och deras mormor/farmor och frågade om vi hade fått några bilder på Danny, 'ja' sa  vi och visade dem bilderna, de berättade att de hade stått i kön för autografer men att de hann stänga innan de hann fram. Så Anna gav dem en autograf, vi hade ju ändå sju stycken. De blev jätteglada, och det var jätte kul att se! Jag sa fel förra gången, min syster ska ha sminkfesten idag istället. Så hennes mentor kommer nu klockan sex.
Men innan jag kilar iväg ska ni få se några bilder på Danny och Tobbe. De blev ganska dåliga, för att jag fotade dem med mobilen. Men Anna ska skicka dem bilderna jag tog från kameran istället. Men här kommer de från mobilen ;


Tobbe som visar ett litet trick;


Och här kommer Danny;


Där fanns en Byggarebob också, uppriktigtsagt blev jag jätterädd för honom..


 
Han skrämde mig verkligen!

Man fick en liten kasse med nyttigt knäcke bröd, saft och vatten mm, eftersom att det var ett gym..



Jag smakade på knäckebrödet, och jag kan intyga att det var gott. Haha..
Om en drygt 10 minuter kommer min systers mentor, så nu måste jag gå.

Hoppas att ni också har haft en minst lika bra dag som jag (Om man suddar ut det mötet med ByggareBob)!


♥Kram


Fredag

Ursäkta, ursäkta, ursäkta! jag vet att jag sa att jag skulle igår skriva om jag hann, men nu blev det så att när jag precis hade skrivit klart ( jag hade faktiskt skrivit jätte mycket denna gången) då slutade mitt internet att fungera! Så jag kunde inte spara.. Så jag stängde ner allt. När jag skulle kolla upp var det var märkte jag att sladden till internetet var lös bara.. Men jag hade skrivit så mycket att jag inte orkade skriva om det, det är förklaringen! Och plus så fick jag inte sitta vid datorn längre.. Det är min förklaring iallafall.

Men idag är det en ny dag och nästan direkt efter skolan tog jag och MIchelle tåget till Burlövcenter. Jag letade och letade efter helt vanliga tröjor, men jag hittade inga.. Jag har nog svårt för shopping, men det är ju så roligt när man hittar något!
Men det ända jag köpte var; en klubba, en tidning med TH i och en cheesburgare. Det var mitt shopping fynd idag.
Och imorgon ska jag på Danny konsert, min kompis älskar honom, och ingen annan kan gå med henne, så jag offrar mig även om han inte är min favorit direkt, hihi.
Men nu ska jag kila.

♥Kram


Torsdag

Hejsan allihopa! Bara en dag kvar på veckan, jävligt skönt, om jag får säga så!
Vill bara berätta lite kort att denna dagen har varit,.. Inte så pjåkig.. Men maten i skolan smakade, hur ska jag beskriva.. Spya? Helt ärligt, jag kunde inte äta det!  Så jag fick nöja mig med ett knäckebröd, för Michelle åt upp den andra *fniss*.
Och på svenskan ska vi skriva en recenssion  (stavining) av en bok, en TV serie/program eller en film. Jag valde TV program,  TH TV (ni vet fansen) hihi, jag hann inte skriva klart i skolan, så det får jag göra nu.
Pappa kom precis hem och han är snäll och kör mig till stallet, så jag slipper cykla. Jippie! :D
Men nu måste jag skriva klart och byta om.
Om jag hinner så lovar jag att jag skriver ikväll.

♥Kram

Onsdag

Jahha,.. Då var Onsdag kommen..
Och vad har jag gjort idag..?
Jaa.. Jag har flummat litegrann,.. Jag har sms:at lite.. Snackat lite skit om två lärare..
Inte så mycket faktiskt.. Jo! Sen följde jag med Michelle till bussen, för att hon skulle till Hanna.
Hm. Där tog det slut! Haha, men jag ska snart sätta igång och plugga lite sen. Jag pluggade som faaan igår kväll.. jag hatar det. Men vi har ju som jag sa innan så har jag ett läxförhör på fredag..
Ja, just det! På SO:n fick våran lärare problem, hon blev skit arg för att vi inte lyssnade.. Hon borde ha vant sig vid detta laget! Sedan på gympan spelade vi handboll.. Skojj ju! Mitt bollsinne (säger man så?) är inte det bästa, om jag får säga det själv! Jag blev inte passad hela tiden direkt, och jag tappade bollen då och då .. *fniss*. Jag fick sms:a Ilona också för att skriva vad vi hade gjort på lektionerna, då slipper hon ligga efter i det.

Men nu ska jag gå, hoppas eran dag har varit fin!


♥Kram

Tisdag

Hej och hopp!

Skolan var verkligen inte så jätte rolig idag,.. Det ändå jag såg fram emot var Elevensval, där jag har valt musik. Jag älskar att sjunga! Det är bland det bästa jag vet.
Men så fick jag en massa läxor med. Jag har lite matte, lite SO, och lite NO som vi ska kunna till fredag, då vi ska ha ett litet läxförhör till! Men iallafall på SO:n, ska vi redovisa om natur katastrofer, gissa vad jag tog? Monsun regn, såklart! Även fast det inte riktigt räknas, så fick jag ta det iallafall.
Jag har nog inte tänkt på hur duktiga de är som spelar piano till TH låtarna.. Riktigt skickliga är de faktiskt!
Jag blir impad!

http://www.youtube.com/watch?v=T0h2E-9y8nQ&NR=1

Jag sitter här och lyssnar.. Man blir avkopplad på något sätt. Iallafall jag blir det.
Jag gick precis med på att jag skulle ta hand om Michelles pengar, då hon själv gör av med dem fort som vinden ;).
Haha, vi får köpa någon sorts penga burk, så att man bara kan trycka in pengarna och sedan låsa dem med lås. Då får jag ha nyckeln. Hoppas nu inte att hon dör av penga brist *blinkblink*.

Men nu ska jag kila..


♥Kram

Still Måndag

Nu har jag varit på stallet, fick rida min sköthäst igen. Han har varit sjuk jätte länge nu så att han går inte på jätte många lektioner. Lyckliga jag som får rida honom(enligt mig själv)!
Duschade för en liten stund sen och sedan fick jag i mig lite köttbullar! Mums!
Svenska idrotsgalan ska ju sändas idag. Undrar vem som vinner? Eller som får pris,. vad vet jag? Haha, jag är inte så insatt i det programmet.
Men jaja. Det finns nog inte så jätte mycket mer att berätta om denna dagen. Jag funderar fortfaronde hur jag ska få tag i TH biljetter.. Jaa..
Men iallafall, hoppas att ni har haft en jätte bra dag.
Detta får vara min sista sammanfattning om denna Måndagen, ha det fortsatt trevlig dag allihopa!

Men jag ville förresten också visa er mitt hemmagjorda armband:



Det blev en väldigt dålig bild, förlåt. Men ja, det ska föreställa ett armband gjort av pappers-gem, och ett litet gem som jag har böjt till lite så det ser ut som ett hjärta. det är mycket finare i verkligheten, iallafall.


Men nu ska jag kila! Go' natt allihopa!

♥Kram

Måndag

Hej alla glada(?)!
Hur har eran dag varit?
Min har varit ganska lugn, fast ändå hektisk, ifall ni förstår vad jag menar?
Har haft masor av tråkiga lektioner, men den mest spännadnde var nog NO:n, vi fick jobba med BTB (bromtymollblått, eller något).  Det är en sorts lösning,och sen jobbar vi med pH värden också. Inte världens roligaste, men, men!
Vi hade förhör på en läxa om lösningar och olika pH värden b.l.a, jag blev iallafall nöjd, tror att det gick bra. Hoppas det iallafall.
Snart ska jag cykla iväg till stallet, sitter här med mina ridbyxor på mig.
Men jag måste skynda mig nu.

♥Kram


Still Söndag

Det blev en kall och blåsig dag i malmö, men jag hittade iallafall ett par fina byxor fårn JC. Tack Anna som följde med, och tack Annas föräldrar som skutsade oss in, så vi slapp ta tåget fram och tillbaka, särskillt tillbaka då det blåste som fan, och duggregnade lite. Men jag hittade också en TH DVD, TH Schrei live 2006 som jag köpte på ROCKS, kanske lite sent att köpa nu, men det skiter jag fullständigt i! Den var ändå j********vligt bra, kan jag säga er , så hilma mysig! Jag bara satt och sjöng med, haha. Har jag någonsin nämt att jag älskar dem? Skit mycket?. Men nu har jag iallafall 2 TH DVD:er *lyckliga jag*

Men här kommer mina byxor!:
 



Och min DVD!:





Jag såg på DVD:n så fort jag kom hem, och mitt i den så ringde Michelle, så bestämde vi, när jag lite senare kom till henne såg vi på Twilight, jätte bra film faktiskt! Rekomenderar den stort.
Men nu ska jag gå och borsta tänderna.

♥Kram & god natt

Söndag

Go' morgon (eller dag).
 Sovit gott? Det har jag, känner mig iallafall utvilad.

Nu är mitt huvud helt tomt..
Vad finns det att skriva igentligen?
Men jag ska väl göra det jag brukar på Söndagar. Åka till Malmö, då.
Någon som vill följa med?
Jag har också bestämt mig för att rensa ur hela min garderob.. Den ser ut som ett bombnedslag då jag inte är så noga med att vika in all min tvätt fint i den.
Jag har bestämt mig för att inte snåla med mina pengar så att jag kan köpa något jag verkligen vill ha. Men det blir nog inte mer än 1000 kr, jag måste ju också ha råd med TH konserten som antagligen blir av i april, det ryktas ju så.
Gud! Tänk vad häftigt att få stå så nära sina idoler som man gör på en konsert? Men nu är det ju så att ingen i min familj vill följa med mig.. Och det måste ju vara en vuxen person med jag får ju inte åka till Stockholm själv.. Jag är ju bara 13 år. Men en sak är säker! Jag ska inte sova på hotell för att komma längst bak på konserten, om jag så måste ska jag vara där en vecka tidigare och sova i tält! Men vilken vuxen gör det igentligen? Så det får bli en av mina omöjliga drömmar. Men samtidigt tänker jag 'sluta aldrig hoppas, sluta aldrig be, för under kan ju ske'. Inte sant?
Vad ska ni göra idag? Jaja, ni får ha det så jätte bra iallafall.

♥Kram

Lördag

Förlåt att jag inte har bloggat på länge. Det har berott på att datan gick i sönder för drygt en vecka sen. Men nu är den tack och lov fixad!
Idag denna molniga dag ska jag vara med Lissa! Får ringa henne sen..
Och ikväll ska min syster ha en sminkfest (eller hur jag ska beskriva det), för att hon ska jobba som sminksös.
Jag kommer ihåg många gånger att när vi var små, skulle hon alltid sminka mig,.. Så det jobbet passar henne säkert utmärkt! Hoppas bara att hon trivs med det! det är ju det som räknas.
Ska snart byta om och sminka mig.
Äh, jag gör det nu!

♥Kram

Söndag

Sov nästan till två idag! Jisses vad jag vad trött! Jag hann aldrig köpa den tidningen igår, för jag var tvungen att göra mig i ordning för kvällen. Maten var jättegod iallafall. Mums!
Ska snart hem till en kompis & sova över, kanske se någon film?
Vi får se..

♥Kram

Lördag

Förlåt att jag inte bloggade igår, jag var bara så himla trött & orkade inte. Jag har varit väldigt trött på sistone..
Fick precis skäll av föräldrarna för att jag ringde en kompis på mobilen.. Vi snackade ju bara i drygt 50 min (a).
Så jag får betala räkningen själv, spelar ingen roll ju!
Jag ska snart ut & köpa en tidnig, se om det finns något roligt i den.
Ojj, klockan är redan 14.50, denna dagen har gått jättefort! Dagarna går alldelles för fort nu..
Ska bort ikväll, så kan inte blogga då.
Men snart sticker jag iallafall ut & köper den dära tidningen.

♥Kram

1/1-09!

Gott nytt år! idag är det den 1/1..
Fick dessvärre inga bra bilder på fyrverkerierna igår natt..
Jag har precis beställt en jätte cool Tokio Hotel tröja på www.tokiohotel.com .

Denna:

:Framsidan


:Baksidan

Som ni ser står det "Glow in the dark". Så nu kommer inga bilar köra på mig iallafall! *Skratt* skämt åt sido.
Längtar till Tokio Hotel biljetterna kommer ut.. Men det har jag ju nog redan skrivit.
Men tillbaka till -09! jag hoppas verkligen att detta året kommer att bli mycket bättre än -08. Men det kommer det nog att bli! Har bestämt mig för att förbättra mig lite, ska bli en bättre människa. Vara ärlig & öppen med hur jag känner & inte ta för mycket plats+att inte kräva för mycket uppmärksamhet. Hade inte upptäckt det själv. Det var någon som sa att jag gjorde det. & det måste det bli ändring på såklart!


♥Kram

RSS 2.0